Szigetüzemű szolár rendszerek

Helyhezkötött zselés munka akkumulátor telepek

napelemes áramellátás

Az országos villamos hálózattól független, megújuló energiákból összegyűjtött, nap- és szélenergiával működő önállő áramellátó berendezések összeállításához kinálunk részegységeket, amelyek lehetőséget nyújtanak egy áramkimaradás idején túl akár a háztartás áramigényének teljes önállátására.

Az ajánlott berendezések minden évszakban és körülmények között jól használhatóak, a környezetnek és környezeti hatásoknak ellenálló, az adatlapjaikon részletezett mechanikai és villamos védettséggel rendelkeznek.

Ezeket kitelepült szükség szállások, lakókonténerek, hétvégi- és családiházak vagy lakóépületek világítási akkumulátorainak üzemeltetésére szánták. Egyaránt jól használhatók a világítási, az ivóvíz és fűtés szivattyús alapellátás és a hírközlés TV, rádió, telefon, internet riasztó berendezések működtetésére.

 
 

Sonnenschein

Model SH12 V2.0

Sonnenschein zselés szolár akku

A géles akkumulátorok tetszőleges helyzetben is üzemeltethetők. Hosszú élettartamra tervezett nagy ciklusállóságú zárt karbantartás mentes akkumulátorok. Méret: 530 × 126 × 330 adatlap.

Kedvező ajánlat:
12 hónap garanciával
3800/50% ciklussal, karbantartásmentes, front terminálos akku

Érdeklődjön most!

 
 

BAE PVV Solar

Model BAE PVV

BAE-PVV-solar napelem akkumulátor

15 - 20 év körül várható élettartamú különleges szolár akkumulátorok. Teljes élettartamuk alatt tűz- és robbanás mentesek, szeleppel légmentesen vannak lezárva. Méret: 269 × 245 × 225 adatlap

Kedvező ajánlat:
24 hónap garanciával
1500+ ciklus 100% karbantatásmentesen

Érdeklődjön most!