Napelem, fényelektromos napelemek

Telepített és mobil szolár áramforrás, naperőmű

szolár panel, napelem

Az országos villamos hálózattól független, megújuló energiákból összegyűjtött, nap- és szélenergiával működő önállő áramellátó berendezés, áramforrás összeállításához kinálunk részegységeket, amelyek lehetőséget nyújtanak egy áramkimaradás idején túl akár a háztartás áramigényének teljes önállátására.

Az ajánlott berendezések minden évszakban és körülmények között jól használhatóak, a környezetnek és környezeti hatásoknak ellenálló, az adatlapjaikon részletezett mechanikai és villamos védettséggel rendelkeznek.

Ezeket kitelepült szükség szállások, lakókonténerek, hétvégi- és családiházak vagy lakóépületek világítási akkumulátorainak üzemeltetésére szánták. Egyaránt jól használhatók a világítási, az ivóvíz és fűtés szivattyús alapellátás és a hírközlés TV, rádió, telefon, internet riasztó berendezések működtetésére.

 
 

KYOCERA Solar

Model KD245

Kyocera napelemek

Ezek a napelemek tetszőleges helyzetben is üzemeltethetők. Hosszú élettartamra tervezett időjárásnak ellenálló, stabil és karbantartás mentes felépítésű. Méret: 322 × 175 × 230 adatlap.

Kedvező ajánlat:
24 hónap garanciával
10 év élettart. 100% karbantatásmentesen

70.000,- Ft + 27% ÁFA

 
 

SONNENSCHEIN

Model SHV12V2.0

Sonnenschein Home akkubank

PwerPack modul 10 év tervezési élettartamú szolár akkumulátorokkal. Teljes élettartamuk alatt tűz- és/vagy robbanás veszélytelen, szeleppel légmentesen lezártak. Méret: 568 × 128 × 330 adatlap

Kedvező ajánlat:
24 hónap garanciával
3800/50% ciklusnál akár 10 év élettartam

Érdeklődjön most!